Yoga i egen takt

Att utöva yoga skapar återhämtning, stillar sinnet och förbättrar kroppskännedomen. Ett verktyg för att hitta kraft, inre styrka och livsglädje. En kontinuerlig praktik hjälper dig att hantera vardagens stress och ger självläkning på alla plan och bidrar till en ökad rörlighet, flexibilitet och uthållighet.

Välkommen både du som är nybörjare och du som är erfaren yogautövare. Du yogar i din egen takt och efter dina förutsättningar.

Priser yinyoga 2024 
Klippkorten gäller för klasser på Brunnbyvägen 155.

Klippkort 10 gånger: 1700 kr (giltigt till 9 dec)
Klippkort 5 gånger: 900 kr (giltigt till 9 dec)
Introkort 3 yogaklasser: 400 kr (giltigt 1 mån, kortet kan endast köpas första gången du yogar hos oss).

Drop-in: 200 

Yinyoga

Måndagar

Datum: 26 augusti
- 9 december
Tid: 18:30
- 19:30
Plats: Yoga & Vänner, Brunnbyvägen 155
Pris: 5-kort: 900 kr. 10-kort: 1700 kr. Drop-in: 200 kr

Yinyoga är en lugn och meditativ yogaform där fokus ligger på kroppens yin-delar som bindvävnad, leder och ligament. Det är framförallt områdena kring höften, låren, bäckenbenet och nedre delen av ryggraden som man jobbar med. Alla övningar utförs på golvet och baseras på att hålla ett fåtal olika positioner passivt under en längre tid. På så sätt stretchas bindväven runt ben, leder och organ vilket gör att såväl rörlighet som smidighet ökar, samtidigt som kroppens energi-kanaler påverkas positivt.

Då vi håller positionerna längre än vad vi är vana vid, finns mer tid för reflektion, eftertanke och närvaroträning. Att praktisera Yin Yoga är att aktivt vända uppmärksamheten inåt och tillåta det som är att få vara.

Yogan leds av Tin Josefsdotter.

Yogastudio i Kullabyggden

Yogastudion på Brunnbyvägen 155 är en plats för yoga, välbefinnande och gemenskap.
Här finns utrymme för yogaklasser, workshops och kurser för mindre grupper. Närheten till Kullabergs fantastisk naturreservat gör att det är lätt kombinera praktiken eller aktiviteten med en vandring längs klippor, skog, stenstränder och fälader.

Studion är utrustad med yogamattor, bolster, filtar och block och det finns även tillgång till ett kök och uteplats.

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan.