Yoga & Vänner

Kom nära naturen, kom nära dig själv. Kom ut, bort från vardagen, andas frisk, syrerik luft och låt den levande naturen läka dig genom sina böljande former och varierande ljud. Yoga & Vänner har sin hemvist på vackra Kullaberg. Härifrån guidar vi dig i din inre resa medan vi tar stegen vidare ut i livet längs skogsstigarna. Tveka inte att kontakta oss när du känner dig redo för yogavandring.

Välkommen att kontakta oss

Tin Josefsdotter
tin@yogavanner.se
0735-303 151

Brunnbyvägen 155
263 76 Nyhamnsläge

Org.nr: 559113-2559
Bankgiro: 5207-7302
Swish: 123-1591817

Vi ser fram emot att träffa dig på våra yogaklasser eller på någon av våra aktiviteter. Här informerar vi om anmälningsvillkor och eget ansvar vid deltagande. Bokning sker via Timecenter Bokningssida


Yogaklasser
Du behöver avboka senast 3 timmar innan klass. Uteblivet besök eller sen avbokning debiteras.

Yogavandringar
Platsbokningen gäller när vi tagit emot din betalning. Ingen återbetalning vid avbokning senast 7 dagar före vandringen men platsen kan ombokas till annan vandring eller överlämnas till någon annan.

Ställs vandringen in av arrangör på grund av exempelvis kraftig regn och blåst återbetalas hela avgiften.

Observera att det automatiska mailet om avbokning från Timecenter inte gäller för kurser, workshops och trilogi.

Kurser, workshops och trilogi
Om inget annat anges har du rätt att avboka fram till 4 veckor innan aktiviteten och återfå 75% av bokningskostnaden. 25% av beloppet är adminkostnader och återbetalas ej.

Observera att det automatiska mailet om avbokning från Timecenter inte gäller för kurser, workshops och trilogi.


Eget ansvar

Om du har skador, är gravid eller har mens vill vi att ni meddelar oss detta innan. Allt för att vi ska kunna anpassa yoga på bästa sätt och leda dig rätt. Som deltagare i en av våra aktiviteter eller klasser har du eget ansvar. Utför övningarna i ditt tempo och efter dina förutsättningar. Yoga & vänner har ingen försäkring som täcker skador.

Vi värnar om din personliga integritet. Vi kommer aldrig dela med oss av dina personuppgifter till någon annan utan ditt medgivande.

COOKIE-FILER

Vi använder små textfiler, även kallade cookies, för att förbättra och underlätta din upplevelse på sidan. De används framförallt för att samla in statistik om våra besökare.

Du kan när du vill be att få de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss, exporterade i en textfil. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

För mer information kontakta oss!

Under vandringarna och yogaövningarna både i naturen och på mattan utförs efter dina förutsättningar och på eget ansvar. Du har ansvaret över det som sker och hur långt du går in i positionerna. Yoga & Vänner har ingen försäkring som täcker skador utan all träning sker på eget ansvar.
Om du har några skador eller är gravid är det bra att ni meddelar oss detta innan. Allt för att vi ska kunna visa dig alternativ och variationer på övningarna så att du kan anpassa din yoga på bästa sätt. Kom ihåg att det är din yoga och din kropp!

Kullabergstugan
Blåkullavägen 16
263 77 Mölle

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan.