Event & Retreat

I slutet av dagen handlar det inte om vad du gör eller hur mycket du tjänar utan om du är där du i sanning vill vara. Om du gör det du anser är meningsfullt. Var medkännande mot dig själv och andra och dela det du har med andra.

Jag arrangerar workshops, rereats, upplevelser och events i samarbete med personer och företag som har stor erfarenhet inom området de ansvarar för. I de aktiviteter där vi samspelar med naturen på olika sätt kan vara: yogavandringar, mindtrekking, utematlagning, klättring, tumlarsafari, paddling, turridning och dykning.

Yogahelg på Kullaberg i vild och vacker natur

Datum: 7 september
- 8 september
Tid: 10:00
- 14:00
Plats: Kullaberg
Pris: 2600

Kullaberg är ett över 200 miljoner år gammalt urberg som skjuter upp i havet från Kattegatts djup. Håkull, Kullabergs högsta topp, var det första i Sverige som stack upp när inlandsisen smälte för ca 10 000 år sedan. Här vistas vi, genuint och enkelt, omgiven av unik natur.

Du kan förvänta dig handplockade platser, yoga, andnings- och meditationsövningar, vandring, chanting, gemenskap och upplevelser för alla sinnen. Yogan baseras på Kundaliniyoga, Naturyoga och Hormonyinyoga. Du yogar efter dina förutsättningar och är välkommen oavsett yogaerfarenhet.

Stillhet, balans och enkelhet är i fokus. Kullabergs kuperade terräng och hänförande vyer stärker oss automatiskt till kropp och själ. Att yoga och vistas i naturen har en omedelbar positiv påverkan. Vi stänger helt enkelt ner bruset, öppnar upp våra sinnen och låter inkännandet ta plats.

Ta med: yogamatta, liten ryggsäck, vattenflaska, bra skor/vandringskängor, myggolja, badkläder, bekväma och rörliga kläder, kläder efter väder.

PROGRAM

Lördag
09.00-10.00 Incheckning
10.00 Välkomstsmoothie. Information om helgens upplägg och innehåll.
10.30 Kundaliniyoga
12.00 Lunch
13.00-15.00 Tid för promenad, stillhet, att-bara-vara, havsbad
16.00 – 16.45 Pranayama, guidad andningsteknik & meditation.
17.00-18.00 Hormonyinyoga
19.00 Middag
21.00 Godnatt Kullaberg. Kvällsvandring.

Söndag
07.30 Godmorgon Kullaberg. Yoga och morgonceremoni.
09.00 Förmiddagsfika i tystnad. Egen tid.
10.00 Meditationsvandring och inkännande
12.00 Lunch på Ransviks Havsveranda
14.00 Avslut

Pris: 2600 kr.

I priset ingår, utöver guidad vandring och yoga:
Guidad yoga och vandring.
Lördag; smoothie, lunch, eftermiddagsfika, snacks, kaffe/the, middag.
Söndag: lunch, snacks, eftermiddagsfika.

Boende ingår ej i priset.

Betalning
Efter att du fått bokningssvar från Timecenter om plats, bekräfta bokningen genom att inom 5 dagar betala avgiften till Swish: 123–1591817 eller BG: 5207-7302.

Läs våra anmälningsvillkor – https://yogavanner.se/anmalningsvillkor/

Hjärtligt välkommen🌸
Tin Josefsdotter

 

Fullmåneceremoni under supermånen

Datum: 18 september
Tid: 19:00
- 21:15
Plats: Himmelstorps nedre parkering koordinator: 56.277018, 12.552149
Pris: 300 kr

Välkommen till fullmåneceremoni under supermånens vackra ljus vid Himmelstorp. Fullmånens element är eld och har den starkaste energin (yangenergi) av alla månfaser.

I uråldrig tid, användes septembermånen, skördemånen, för att skörda och så nya frön innan vilan under vinterns säsong. Vi människor behöver göra likadant genom att skörda bort det som begränsar oss och bjuda in nytt ljus och nya möjligheter i våra liv. Förutom att skörda och avsluta sådant som inte längre ”när” oss är det vid fullmåne också en fin tid att ägna sig åt förlåtelse och att skicka positiv energi till andra och till oss själva.

Kvällen inleds, omgiven av sensommarskogen, med mjuka rörelser och en stående meditation som centrerar. Sedan vandrar vi till vår ceremoniplats i lugnt tempo och när vi är framme gör vi övningar och guidad andning för att få upp energi och glädje innan vi sitter ner, chantar mantrasånger och stillar oss i en fullmånemeditation för medkänsla och självmedkänsla. Vi avslutar i stillhet och tystnad.

Samling vid Himmelstorps nedre parkering.

Ta med
Sittunderlag, varm dryck, vattenflaska, myggspray, bra skor, kläder efter väder.

Betalning
Efter att du fått automatiskt bokningssvar från Timecenter bekräftar du din bokning genom att betala 300 kr till Swish: 123-1591817 eller BG: 5207-7302.

Varmt välkommen 🌕

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan.