Upplev en natur likt inget annat

Kullaberg är en urbergshorst som skjuter upp i havet från Kattegatts djup i nordvästra Skåne. Håkull, Kullabergs högsta topp H 187 m över havet, var det första i Sverige som stack upp när inlandsisen smälte för ca 10 000 år sedan. Naturen är dramatisk med höga klippor som stupar ner till den stenrika strandlinjen. Här finns både grottor och vikar.
Följer du de markerade lederna kan du uppleva ett vackert och särpräglat växt- och djurliv. De piktoreska byerna Arild eller Mölle ligger helt in till naturreservatet.

Kullabergstugorna

För dig som älskar uteliv, vill uppleva äventyr och magi, och få tid till reflektion och lugn. Kullabergsstugan finns för privata grupper som vill komma ut och uppleva naturen i och kring Kullaberg. Ni kan göra magiska vandringar med fågelskådning eller yoga, dyka, klättra, simma, rida, paddla och annat som hör vår vackra natur till! Boendet har en enkel standard men exklusivt läge mitt i naturreservatet.

Det finns rent kallvatten...

Dusch och toalett i närliggande byggnad , Trädgård, Utomhusgrill, Avgiftsfri parkering, Laddstolpe för elbil. Stugan har 2 våningar med 8 rökfria rum, totalt 22 bäddar och ett samlingsrum på varje våning.
Varje rum har ett utrustat mindre kök med kokplattor, kylskåp och kallvatten.
Kaffebryggare och vattenkokare finns.

Våning 1 – två fyrabäddsrum (våningssängar) och två trebäddsrum (enkel säng + våningssäng)
Våning 2 – fyra tvåbäddsrum (enkelsängar)

Att tänka på

– Husdjur ej tillåtna
– Inget Wi-Fi finns
– Boendet är ej tillgänglighetsanpassat
– Rökfri fastighet
– Egna lakan, örngott och handdukar tas med
– Rummet städas av gästen

Boendet har ingen reception. Bokning måste göras i förväg till
tin@yogavanner.se eller 0735-303151 (kl 09-18)

Bokningar som avser boende i endast ett rum kan du oavsett anledning avboka helt kostnadsfritt ända fram till 3 dagar före ankomst. 

Bokningar som avser nedan- eller ovanvåning kan du oavsett anledning avboka helt kostnadsfritt ända fram till 7 dagar före ankomst. 

Bokningar som avser hela huset kan du oavsett anledning avboka helt kostnadsfritt ända fram till 14 dagar före ankomst. 

Avbokning görs via mail till tin@yogavanner.se

Rummen städas av gästen/gästerna efter boendet.
Städgrejer finns direkt till höger vid entrén.
Töm kylskåpen. Lämna inte kvar mat, kryddor mm.

Medhaven lakan och örngott måste användas.
Sovsäck är ej tillåtet att användas.
Ute-skor tas av i hallen.
Respektera andra boende i stugan och atmosfären i och kring huset.
Stillhet rekommenderas efter kl 22.30.

Lägsta ålder för incheckning är 18 år.
Ingen avgift tas ut för barn upp till 6 år som bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare om ingen extrasäng krävs.

Kullabergstugan
Blåkullavägen 16
263 77 Mölle

Kullaberg är min bakgård

Naturen kring Kullaberg är unik och vi behöver hjälpas åt att värna om växt- och djurlivet. Det är öppet för alla att ta del av denna vackra plats och en vistelse på här bjuder på minnen och upplevelser som stannar kvar.
Lämna inget i naturen utan sortera upp det ni använt under dagen och som ni inte längre behöver och kasta det på miljöstationen vid Mölle Kapell när ni lämnar Kullaberg. Det finns också utplacerade sopkärl på utvalda platser på Kullaberg där ni kan slänga ert avfall.
Tänkt på att respektera fågelskyddsområden och att hålla avstånd till djuren, både de vilda och de som går på betesmarkerna.

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan.