Yogavandringstriologi i Vattenriket

Följ med på en spännande yogavandringstriologi i Vattenriket, Kristianstad i samarbete med naturum Vattenriket. Vandringarna är omväxlande och sker i kuperad lummig grön natur, till klassisk musik och till fullmånens sken med yoga, eld och myter. Yogavandringarna är för alla, såväl van som ovan.

Yogavandring i Åbjär, onsdag 25/8 kl 17-20
Välkommen till yogavandring “after work” som går genom kuperad lummig grön natur med fina bokträd och rinnande vatten. Vi varvar vandringen med dynamisk yoga och balansyoga, där naturen är vår yogamatta. Ha gärna mjuka kläder, bra skor och en vattenflaska. Yogavandringen leds av Tin Josefsdotter från Yoga o Vänner och personal från naturum Vattenriket. Det kostar inget att delta, men du måste anmäla dig. Antalet deltagare är begränsat till 20.

Klicka här för att boka. Bokningen öppnas i nytt fönster.

Yogavandring på Balsberget lördag 11/9 kl 10-15
Välkommen till en yogavandring med fokus på andningsövningar- breathwalk. Vi gör också ett lite längre mjukt yogapass på yogamatta i naturen till klassisk musik. Ta med egen yogamatta eller liggunderlag, lunch, eftermiddagsfika och dricka. Ha gärna mjuka kläder och bra skor. Yogavandringen leds av Tin Josefsdotter från Yoga o Vänner och personal från naturum Vattenriket. Det kostar inget att delta, men du måste anmäla dig. Antalet deltagare är begränsat till 20.

Klicka här för att boka. Bokningen öppnas i nytt fönster.

Yogavandring vid Äspet tisdag 21/9 kl 19.30 – ca 22.30
Välkommen till fullmånevandring med yoga, eld och myter. Vi vandrar genom Äspets skog med stopp för yoga. Kvällen avslutar vi med elddans (om vädret tillåter samt att eldningsförbud inte råder) och kanske ett månskensbad för den som vill. Ta med egen vattenflaska, yogamatta eller liggunderlag. Ha gärna mjuka kläder och bra skor. Yogavandringen leds av Tin Josefsdotter från Yoga o Vänner och personal från naturum Vattenriket. Det kostar inget att delta, men du måste anmäla dig. Antalet deltagare är begränsat till 20.

Klicka här för att boka. Bokningen öppnas i nytt fönster.