Yogatrekking 21 juni kl 08.45-15.00

Är du redo för utmaning där du samtidigt stillar sinnet, är närvarande och lyssnar inåt? Varmt välkommen till Yoga Trekking i östra Kullabergs vackra naturreservat 21 juni.

Sträckan är totalt 7-8 km och går på leder och stigar genom vacker, varierande och kuperad terräng. Vi kommer att bestiga tre toppar – Sadeln, Håkull och Gregers Backar och får njuta av öppna vyer. Någon del är med rejäla stigningar med stenar och rötter och andra delar är enklare på jämn mark. Vi inväntar alla.
Vandringen varvas med stopp för yoga, andningsövningar, mindfulnessövningar och enkel meditation för att vända fokus inåt och uppleva närvaron och naturen starkare. Vi varvar ”walk & talk” med vandring i tystnad. Vi tar frukt, the och kaffepauser och så klart ett härligt lunch-brake med utsikt över havet.

Ta med yogamatta, matsäck (lunch & fika), välfylld vattenflaska och bra vandringskängor/skor. Kläder efter väder.

08.45 Samling vid Björkeröds parkering, Björkeröds byaväg, 263 77 Mölle (sväng vänster mot Laråsavägen)

Cirka 15.00 Avslut i Björkeröd

Toaletter finns endast vid parkeringen. Vattenpåfyllning finns ej.

Anmäl dig till vandringen 21/6 här:

Kostnad per vandring: 395 kr.

Anmälningsvillkor yogavandringar

Vid bokning av vandringar gäller ej timecenters avbokning 5 h. Din platsbokning gäller när vi tagit emot din betalning. Anmälan är bindande men du kan avboka utan kostnad fram till 14 dagar före vandringens start. Ingen återbetalning vid avbokning närmare än 14 dagar före vandringen men din plats kan överlåtas. 


Är det något du undrar över så maila till: tin@yogavanner.se.

Hjärtligt välkommen!
Tin Josefsdotter och Anna Hennig