Yogavandringar

Nya datum för vintervandringar i vinter och vårvandringar 2023 kommer inom kort.

”Naturen är en läkande kraft”
Hippokrates

Jag älskar att flytta ut yogan till vackra och spännande platser i naturen! Att yoga, vandra och röra oss i naturen är bland det bästa vi kan göra för att främja hälsa, välmående och känslan av frihet.

Under vandringarna väver in yoga, meditation och andningsövningar. Fokus är att varva ner, komma nära naturen, fylla på med energi och njuta av det enkla. Vi berättar också om olika kultur- och naturvärden som platserna bjuder på. Oftast packar man sin egen matsäck men på vissa vandringar ingår detta.

Anmälningsvillkor yogavandringar Din platsbokning gäller när vi tagit emot din betalning. Anmälan är bindande men du kan avboka utan kostnad fram till 7 dagar före vandringens start. Ingen återbetalning vid avbokning närmare än 7 dagar före vandringen men din plats överlåtas. Vid kraftigt regn och blåst kan plasten bokas om. Ställs vandringen in av Yoga & Vänner återbetalas avgiften.

Vid bokning av vandringar gäller ej timecenters avbokning 3 h.

Eget ansvar
Om du har några skador, är gravid eller har mens vill vi att ni meddelar oss detta innan. Allt för att vi ska kunna anpassa din yoga på bästa sätt och leda dig rätt. Kom ihåg att det är din yoga och din kropp! Gör din yoga i ditt tempo.

Under vandringarna och på yogamattan har du ansvaret över det som sker och hur långt du går in i positioner. Yoga & vänner har ingen försäkring som täcker skador utan all träning sker på eget ansvar.

Yogavandringarna är i samarbete med