Yogavandringar

”Naturen är en läkande kraft”
Hippokrates

Vi älskar att flytta ut yogan till vackra och spännande platser i naturen! Något som vi vet är bland det bästa vi kan göra för att främja hälsa, välmående och känslan av frihet.

Yoga och vandra är ett koncept där vi under vandringen väver in yoga, meditation och andningsövningar. Vi berättar också om olika kultur- och naturvärdena som platserna bjuder på. Fokus är att varva ner, komma nära naturen och njuta av det enkla och fylla på med energi. Oftast packar man sin egen matsäck men på vissa vandringar ingår detta.

Klicka på underrubrikerna i menyn för aktuella vandringar.

Anmälningsvillkor yogavandringar Din platsbokning gäller när vi tagit emot din betalning. Anmälan är bindande men du kan avboka utan kostnad fram till 7 dagar före vandringens start. Ingen återbetalning vid avbokning närmare än 7 dagar före vandringen men din plats överlåtas. Vid kraftigt regn och blåst kan plasten bokas om. Ställs vandringen in av Yoga & Vänner återbetalas avgiften.

Vid bokning av vandringar gäller ej timecenters avbokning 3 h.

Eget ansvar
Om du har några skador, är gravid eller har mens vill vi att ni meddelar oss detta innan. Allt för att vi ska kunna anpassa din yoga på bästa sätt och leda dig rätt. Kom ihåg att det är din yoga och din kropp! Gör din yoga i ditt tempo.

Under vandringarna och på yogamattan har du ansvaret över det som sker och hur långt du går in i positioner. Yoga & vänner har ingen försäkring som täcker skador utan all träning sker på eget ansvar.