Yogatrekking 27/6 på Kullaberg

Välkommen till Yogatrekking i Kullabergs vackra naturreservat. Vandringen ger dig möjlighet att komma nära skogen, klipporna och härliga vyer. Vi ger oss ut i naturen och rör på oss, gör yoga, tränar oss i att vara närvarande på ett avslappnat och kravlöst sätt.

Yogatrekkingen är för dig som tycker om att vandra i lite raskare takt. Vi bestiger tre toppar på den östra sidan – Sadeln, Håkull och Gregers Backar och tar pauser med utsikt över havet. Någon del av vandringen är med rejäla stigningar med stenar och rötter och andra delar är enklare på jämn mark. Vi inväntar alla men du behöver vara van vid att vandra för att delta. Yogan är dynamisk med fokus på stabilitet, balans, rörlighet och medveten närvaro. Ingen matta behövs, vi använder naturen.

Vandringen och övningarna utförs efter dina förutsättningar och på eget ansvar.

Anmäl dig till vandringen:
27/6 Boka här

Kostnad: 490 kr. Bokningen gäller när du fått din bokningsbekräftelse och avgiften är betald. Swish: 123-1591817 eller BG: 5207-7302.

Information
Samling 09.00 och avslut ca 15.00 vid Björkeröds parkering, Björkeröds bya väg, Mölle, (sväng vänster vid Laråsvägen). 

Ta med:
sittunderlag
matsäck (lunch & fika)
vattenflaska
bra vandringsskor/ kängor
kläder efter väder. 

Anmälningsvillkor yogavandringar
Din platsbokning gäller när vi tagit emot din betalning. Anmälan är bindande men du kan avboka utan kostnad fram till 7 dagar före vandringens start. Ingen återbetalning vid avbokning närmare än 7 dagar före vandringen men din plats eller överlåtas. Vid kraftig regn och blåst kan platsen ombokas till en annan vandring. Ställs vandringen in av arrangör återbetalas hela avgiften.

Vid bokning av vandringar gäller ej timecenters avbokning 3 h.


Är det något du undrar över så maila till: tin@yogavanner.se

Hjärtligt välkommen! 
Tin Josefsdotter