Yogahiking på Kullaberg 11/7

Varmt välkommen på yogahiking i Kullabergs fantastiska naturreservat som är fullt av spännande kultur- och naturvärden. Följ med på en vandring som hjälper dig att varva ner och som för dig närmare dig själv och naturen.

Yogahikingen går på leder och stigar i vackert landskap med kuperad terräng och öppna fält med vidunderlig utsikt. Vi startar med ett längre yogapass som värmer upp kropparna och avslutar med ett lugnt pass för att stretcha och varva ner. Under vandringen gör vi stopp för yoga, andnings-övningar, meditation och varvar ”walk & talk” med vandring i tystnad. 

Vandringen och övningarna utförs efter dina förutsättningar och på eget ansvar.

Anmäl dig till vandringen:
11/7 Boka här

Kostnad: 490 kr. Bokningen gäller när du fått din bokningsbekräftelse och avgiften är betald. Swish: 123-1591817 eller BG: 5207-7302.

Information
Start 09.00 och avslut ca 15.00 vid Ransviks Havsveranda.
Vi vandrar upp till fyren på Kullaberg.

Ta med:
yogamatta
matsäck (fika & lunch)
väl fylld vattenflaska
bra vandringskängor/skor
kläder efter väder.

Toalett finns vid Ransvik, Kullens fyrservering och Josefinelust. Vattenpåfyllning kan göras vid naturum.

Anmälningsvillkor yogavandringar
Din platsbokning gäller när vi tagit emot din betalning. Anmälan är bindande men du kan avboka utan kostnad fram till 7 dagar före vandringens start. Ingen återbetalning vid avbokning närmare än 7 dagar före vandringen men din plats eller överlåtas. Vid kraftig regn och blåst kan platsen ombokas till en annan vandring. Ställs vandringen in av arrangör återbetalas hela avgiften.

Vid bokning av vandringar gäller ej timecenters avbokning 3 h.


Är det något du undrar över så maila till: tin@yogavanner.se

Hjärtligt välkommen!
Tin Josefsdotter