Yoga & meditativt måleri – ett naturpaket för själen

Naturupplevelse på Kullaberg med yoga och meditativt måleri

Ta en välbehövlig paus och ge dig tid att uppleva enkelhet och detaljer i naturen. Kravlöst, med färg, pensel, havets vatten och yogan som verktyg bjuds du in till att komma ner i varv, bli inspirerad, släppa på stress och prestation och att komma nära naturen genom att se det lilla och det enkla.

Vi börjar med brunch klockan 11.00 första dagen och sedan följer ett program med naturupplevelser, vandring, yoga och meditativt måleri som samtidigt låter dig smyga in i akvarellens värld. Fika serveras under eftermiddagen och på kvällen äter vi middag tillsammans. Dag två hälsar vi dagen med mjuk morgonyoga, en kortare vandring och därefter blir det en skön fortsättning på gårdagens måleri och avslut innan lunch.

Måleriet leds av konstnär Eva Magnusson och yogan leds av yogainstruktör Tin Josefsdotter.

Vi bor på härliga Kullagårdens Värdshus. Boka dig och läs mer om programmet och vad paketet innehåller här!

Tisdagen den 20 oktober – 21 oktober
Tisdagen den 10 november – 11 november

samt under våren 2021: 
Lördagen den 13 februari – 14 februari
Lördagen den 27 mars – 28 mars
Tisdagen den 13 april – 14 april

Eva Magnusson är konstnär och nära naturen i sina bilder. Eva är också pedagog och har bred erfarenhet av att leda grupper.
www.evamagnussonskonst.se   @eva_magnusson_konstnär

Tin Josefsdotter från Yoga & Vänner är utbildad inom Kundaliniyoga, Yinyoga och Vinyasayoga och arrangerar yogavandringar på Kullaberg. Tin är certifierad stresscoach från Skandinaviska Ledarhögskolan och Sverigehälsan.
www.yogavanner.se