Kurser i Ashtangayoga

Vi har olika teman i grupper där du kan lära dig och fördjupa din praktik. Har du frågor om våra kurser eller om kursen passar dig är du välkommen att höra av dig.

Ashtanga nybörjare steg 1
Denna klass är nybörjarinriktad och vänder sig till dig som aldrig tränat Yoga tidigare eller har lite erfarenhet. Vi kommer långsamt och grundligt att gå igenom delar av den första serien, med solhälsning A och B, de flesta stående samt några av de sittande positionerna.

Ashtanga nybörjare steg 2
Denna kurs är för dig som har viss erfarenhet av yoga sedan tidigare eller har gått nybörjare steg 1. Vi arbetar vidare med grunderna; andning, rörelser och fokus. Vi lägger till flera positioner och tempot är lite högre. Vi gör alla stående och går vidare i de sittande positionerna. Vi tittar även närmare på de avslutande rörelserna. Efter denna kurs har du fått verktygen att så småningom kunna praktisera på egen hand eller gå vidare i en Mysore klass.

Ashtanga för stela män
Är du kille man herre och vill lära dig att yoga? Då är denna klass för dig. Kanske är du löparstel crossfitstel bara stel eller så vill du lära dig yoga i en klass speciellt anpassad för killar! Bygg upp styrka och smidighet i ett dynamisk ashtangayoga flöde. Passar alla nivåer – nybörjare eller du som har provat yoga tidigare.