Lev Livet Levande – online

6 tisdagar 21/3-25/4 kl 19.00-20.15

”Lev Livet Levande” – 6 tisdagskvällar online med Mediyoga och Kundaliniyoga som grund för övningarna och stort fokus på vårt livsviktiga och härliga andetag. Kursen bygger på 6 enkla steg/verktyg som hjälp för att styra om sina egna tankar och attityder. Stegen hjälper oss att minska stressen i vardagen och att hitta en positiv inställning till oss själva och därigenom även till varandra.

Du får verktyg som du enkelt kan använda hemma.

Pris: 840 kr. Betalas med Swish eller BG vid anmälan. 
Bankgiro: 5207-7302
Swish: 123-1591817

Har du frågor? Maila mig på tin@yogavanner.se

Om Lev Livet Levande
Grunden är medicinsk yoga för kvinnor med fokus på att minska spänningar och blockeringar i våra kroppar och sinne och öka flödet och cirkulationen. Passen är stressreducerande och rörelserna är utvalda med tanke på vilka områden i kroppen vi vill stimulera. Vi kommer att praktisera yogaövningar, andningstekniker, mantran och meditationer för att släppa stress, hitta vår naturliga kraft, livsglädje och klarhet.

Medicinsk yoga är flödande, lugn & skön och ger utrymme för att vara intuitiv och inkännande. Du lär känna din kropp och svaren som den ger. Vi lägger mycket tid på andetaget och undviker ”ytterlägen” i de olika yogapositionerna. Stannar vi precis innan muskelaktivering bidrar det till ökat energi- och lymfflöde.

Yogan är ett verktyg för dig som vill leva ett vitalt liv. Yogan är ett verktyg för stresshantering för att skapa balans och självläkning på alla plan.