Yogatrekking 22 april

Natur, återhämtning och ny energi! Upplev Kullabergs fantastiska natur i kombination med dynamisk vandring, yoga, andningsövningar och meditation. Vi vandrar och andas i skog och backar, stannar upp och tar in naturen och vyerna. Vandrar till fågelsång, skogens brus och emellanåt i tystnad. Yogan och vandringen leds av Tin Josefsdotter.

Yogatrekkingen är för dig som tycker om att vandra lite raskare i varierande terräng. Någon del av vandringen är med rejäla stigningar med stenar och rötter och andra delar är enklare på jämn mark. Du behöver vara van vid att vandra för att delta. Yogan är mjukt dynamisk med fokus på balans, stabilitet och medveten närvaro. Vi stannar också upp för tystnad, avslappning och stillhet. Ingen yogamatta behövs, vi använder naturen.

Start 09.00 och avslut ca 15.00 vid Kullabergstugan, Blåkullavägen 16.

Ta med: sittunderlag, matsäck (fika & lunch), väl fylld vattenflaska, bra vandringskängor/skor, kläder efter väder.

Pris: 490 kr
Bokningen gäller när du fått din bokningsbekräftelse och avgiften är betald.
Swish: 123-1591817 eller BG: 5207-7302.

Anmälningsvillkor

Vandringen och övningarna utförs efter dina förutsättningar och på eget ansvar.

18 svar på ”Yogatrekking 22 april”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *