Praktiskt

Här står praktiskt information som är bra att känna till för att alla ska trivas och känna sig välkomna.

 

Praktisk information för allas trivsel

Den stora porten från gatan och dörren in till trapphuset är öppna 20 min innan klass. Därefter låses de och är stängda under klassen, workshopen eller evenmanget.

 

Innan yogaklassen

Innan yogapasset bör du inte ha ätit någon större måltid på ett par timmar. Undvik också att dricka de närmsta 30 minuterna innan klassen. Samt vänta åtminstone en halvtimme efter passet att äta och dricka. Låt kroppen landa! Kom gärna nyduschad till yogan eller tvätta av dig under armhålor och under dina fötter samt håll din yogamatta ren. Undvik även starka parfymer eller starka dofter.

 

 

I yogarummet och på mattan

Du behöver ha en egen yogamatta som du håller ren. Några mattor finns att låna men vi rekommenderar att du har din egen. Ta gärna med dig en egen filt till avslappningen. Klä dig i bekväma och rena kläder som du kan röra dig i samt gör din yoga i första hand barfota med rena fötter. Försök att hålla nere ljudvolymen, särskilt inne i shalan (yogarummet). Under yogan har vi våra mobiltelefoner avstängda och lämnar väskor och kläder i omklädningsrummet, allt för att det ska vara så bra trivsel som möjligt i rummet. Visa hänsyn till andra yogautövare genom att dela med dig av utrymmet i rummet så att alla får plats. Försök även att ha väskor och dylikt i omklädningsrummet.

 

Ta med en liten handduk för att kunna torka av svett med.

 

 

Eget ansvar

Om du har några skador, är gravid eller har mens vill vi att ni meddelar oss detta innan. Allt för att vi ska kunna anpassa din yoga på bästa sätt och leda dig rätt. Kom ihåg att det är din yoga och din kropp! Gör din yoga i ditt tempo.

 

På mattan har du ansvaret över det som sker och hur långt du går in i positioner. Yoga & vänner har ingen försäkring som täcker skador utan all träning sker på egen risk och ansvar.

 

 

 

 

Copyright @ yogavanner.se

Yoga & Vänner, Östra Storgatan 32, 291 32 Kristianstad. Org.nr: 559113-2559