Företagsyoga

FÖRETAGSYOGA

Företagsyoga är för dig som vill erbjuda dina anställda yoga och mindfullnes på jobbet. Att erbjuda yoga som friskvård är ett bra sätt att ta hand om och vårda din personal. Det är numera vetenskapligt belagt att yogautövning minskar stress och ökar känslan av välbefinnande, ökar fokusering och stärker immunförsvaret.


Vi kan komma till din arbetsplats och leda dig och kollegorna genom ett yogapass anpassat för just era behov, alternativt att ni kommer till våra fina lokaler på Östra Storgatan 32 mitt i centrala Kristianstad.Kontorsyoga

Kontorsyoga är anpassat för kontorsmiljö och fungerar i både små och stora arbetsgrupper. Övningarna görs till största del sittande med fokus på rygg, nacke och axlar. 


Frisörsyoga

Yogan är anpassad för dig som arbetar på salong och behöver stärka upp ryggen och samtidigt få tillgång till övningar som hjälper axlar och nacke att slappna av och få igång cirkulationen.


Butiksyoga

Yogan hjälper trötta fötter, ben och rygg. Vi stretchar, masserar och slappnar av och gör övningar som stärker coren och balansen.


Exempel på upplägg:

yoga erbjuds vid ett tillfälle på er arbetsplats eller hos oss i yogastudion.

yoga erbjuds 1 gång/vecka under t. ex. fem veckor antingen på er arbetsplats eller hos oss i yogastudion.

yoga tillsammans på arbetet och kom gemensamt för ett härligt yogapass i studion och avsluta med en kopp té.


Vi anordnar även yoga på workshops, konferenser, kick-offer, utvecklingsdagar och event.


Kostnad

Priserna beror på platsen ni önskar att hålla klasserna på och hur stor gruppen är. Kontakta oss för information om skräddasydda program så återkommer vi med ett prisförslag. 


E-post: tin@yogavanner.se
Copyright @ yogavanner.se

Yoga & Vänner, Östra Storgatan 32, 291 32 Kristianstad. Org.nr: 559113-2559