Yoga för återhämtning

YOGA FÖR ÅTERHÄMTNING OCH VÄLBEFINNANDE

I yoga för återhämtning och välbefinnande har vi fokus på mjuka och långsamma för rygg och höfter, vi vilar i stillhet, andas och öppnar kärleksfullt upp låsningar i kroppen där det känns stramt och spänt. 

I ett lugnt tempo med medveten andning utför vi mjuka rörelser som stärker upp kroppen samtidigt som den gör den följsam. Yogaklassen inspireras av Kundaliniyogans enkla och mjuka rörelser som böjer, stretchar och töjer kroppens olika delar. Övningarna koordineras med olika koncentrations- och avspänningstekniker med den yogiska andningens tekniker i fokus.

 

Tusentals publicerade studier på yoga och meditation visar tydligt att dessa tekikner har mätbara terapeutiska effketer där sömn, stress, smärta, immunförsvar, andning, hormonbalans, livskvalitetaspekter och välbefinnande påverkas i positiv riktning genom regelbundet utövande.

 

Yoga är att hedra sig själv, att möta sig själv och kärleksfullt ta hand om sig själv.

 

 

Eget ansvar

Om du har några skador, är gravid eller har mens vill vi att ni meddelar oss detta innan. Allt för att vi ska kunna anpassa din yoga på bästa sätt och leda dig rätt. Kom ihåg att det är din yoga och din kropp! Gör din yoga i ditt tempo.

 

På mattan har du ansvaret över det som sker och hur långt du går in i positioner. Yoga & vänner har ingen försäkring som täcker skador utan all träning sker på egen risk och ansvar.

 

 

 

Copyright @ yogavanner.se

Yoga & Vänner, Östra Storgatan 32, 291 32 Kristianstad. Org.nr: 559113-2559