Om oss

Om Anna Hennig

 

Anna bor i Broby, norr om Kristianstad. Yogan hon praktiserar och undervisar i heter Ashtanga Vinyasa Yoga.

 

Anna är en stor yogaälskare och kom i kontakt med yoga första gången 2002. Anna började med Ashtanga vinyasa yoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2009.

 

Anna praktiserar yoga regelbundet och reser med jämna mellanrum till sin lärare Maria Boox för egen utveckling ny kunskap och inspiration till den egna träning men också för att inspirera andra. Just nu gör pågår en tvåårig fördjupning för Maria. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

 

Anna har mött och tränat för flera lärare genom åren så som David Swenson, Paul Dallaghan, Tiwari, Michael Stone, Leslie Journet, Kent Larsen, Gretchen Suarez, David Keil och Maria Boox

 

Om Tin Josefsdotter

 

Tin bor i centrala Kristianstad. Hon undervisar i Kundalini yoga och Prana Vinyasa Flow.

 

Tin har varit i kontakt med rörelse, dans och yoga sedan hon gick en fysisk skådelspelarutbildning i Köpenhamn 1992 men har först de senaste åren slått följe med yogan i vardagen. Att utöva Kundalini yoga är för henne ett sätt att rensa filtret och blir klar inombords. Att lugna sinnet, stärka kroppen och hitta balans. Att utöva Prana Flow är en utmaning och glädje där flow, andning, balans, koordination och musik samverkar genom hela praktiken. 

 

Tin är utbildad i Kundalini yoga för Gilda Costa i Hässleholm 2015 och i Vinyasa yoga på Rayayoga i Lund 2015 och blev certifierad Prana Vinyasa Flowlärare för Shiva Rea 2018.

 

Hon är just nu under pågående internationell certifiering i Kundalini yoga för KRI med huvudlärare Guru Dharam.


Tin har genomfört kursen "21 stages of Meditation" under ledning av Guru Dharam och Siri Sat i Torevkov maj 2019.

 

Hon är utbildad avspänningspedagog och har under många år arbetat som frilansande eldartist.


Tin är grundare och ägare av Yoga & Vänner.

 

Copyright @ yogavanner.se

Yoga & Vänner, Östra Storgatan 32, 291 32 Kristianstad. Org.nr: 559113-2559